Редактор: e-mail: Кадър: БТВПросълзих се от това как Борисов си говорил с

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВПросълзих се от това как Борисов си говорил с
Коментари Харесай

Иванов: В ДПС отдавна са знаели какво се готви за Пеевски. Ако този проговори, знаете ли какво ще стане?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Просълзих се от това по какъв начин Борисов си приказвал с Пеевски за развиването на районите. Сигурно е ставало дума за Автомагистрали, за реда от строителни компании към Пеевски ". Така разяснява Христо Иванов днешните думи на някогашния министър председател за връзките му с Делян Пеевски.

" В идващите дни сътрудниците от БОЕЦ ще подхващат протестни дейности и ние ще ги подкрепим до момента в който докато Гешев не се разкара. Ние няма да превземаме Съдебната палата, а желаеме да си върнем превзетата държавност от тези корумпари. Това би трябвало да го създадем, тъй като става дума за нашата чест като нация ", съобщи още той.

Иванов счита, че в партията, от която Делян Пеевски беше народен представител, от дълго време са знаели за готвените наказания от Държавния департамент на Съединени американски щати.

" Отдавна Движение за права и свободи е знаело какво се готви и се опитваха да му изчистят... Защото ги държи с пари и ги държи с компромати. Защото този в този момент, в случай че стартира да приказва, прекомерно изплашен, знаете ли какво ще стане? Той към този момент няма какво да губи ", съобщи Иванов в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР